COM COMPRAR, ENVIAMENTS I TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

És molt fàcil comprar, pots comprar la quantitat que vulguis sense comanda mínima.

A dia d’avui es pot comprar entre moltes varietats de productes: xocolates amb llet sense traces de fruits secs i xocolata negra sense traces de fruits secs. Treballem per ser un portal on les famílies d’al·lèrgics trobin sortida a les seves necessitats.

Xocomon per poder realitzar la compra demana les dades següents: Nom del client, adreça de correu electrònic, un telèfon, adreça d’enviament i si el client la requereix, es demana l’adreça de facturació per poder emetre la factura.

Xocomon respectés escrupolosament la confidencialitat de les dades de caràcter personal aportades pel visitant de l’e-commerce, mitjançant el compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades personals, i entre d’altres allò que disposa la llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

En realitzar una comanda utilitzant aquesta pàgina web Xocomon, el client accepta expressament l’aplicació d’aquestes condicions generals a les transaccions realitzades utilitzant aquest mitjà. El programa permet que el client pugui consultar els preus de Xocomon, les existències de productes i l’emissió de comandes per mitjans electrònics. No hi ha restricció, es compra directament sense registrar-se.

Tots els preus són amb l’IVA inclòs.

Les formes de pagament són amb targeta de crèdit, dèbit o passarel·la de PAY PAL o bé amb BIZUM 635676589 .

Totes les dades facilitades en aquestes passarel·les són confidencials i són propietat de Caixabanc o PayPal, sense que xocomon guardi ni tingui accés a aquestes dades. Les condicions d’ús i privacitat seran les que ofereixin aquestes dues empreses.

El client accepta que l’única documentació facilitada per xocomon en relació amb la compra i forma de pagament dels serveis adquirits a través del programa de comerç electrònic sigui una comanda i una factura comercial en el cas que es requereixi per part expressa del client.

Xocomon és responsable de totes les despeses i costos d’utilització del programa, incloent sense caràcter exhaustiu, les despeses de consum i connexió telefònica, equip de telecomunicacions, etc.

El correu electrònic NO es considerarà com un mitjà vàlid a efectes de reclamacions. Per comunicar qualsevol reclamació escriure a montse@xocomon.com, l’assumpte del missatge posar RECLAMACIÓ, però per donar validesa legal a les reclamacions s’han de fer arribar per correu certificat a C / Francesc Planas i Casals núm. 2, 08911 Badalona (Barcelona) Spain.

Tota la informació que es rebi des del formulari de contacte, com comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a Xocomon de manera gratuïta. Si us plau no enviïn informació que no pugui ser així tractada.

Com comprar i enviaments a casa seva.

És molt fàcil comprar, pots comprar la quantitat que vulguis sense comanda mínima.

Pots comprar des de qualsevol part del món i es pot enviar a qualsevol part, el món és global i nosaltres també.

Si vols factura, et demanarem el NIF i et farem arribar la factura d’acord amb la llei. Totes les comandes emeten un full de confirmació que rebràs al teu correu electrònic.

Els nostres preus apareixen amb l’IVA inclòs, l’IVA de la xocolata és del 10% i el del transport del 21%.

El cistell sempre estarà visible en el costat superior dret de la pantalla, i et calcularà el preu amb IVA dels productes.

Un cop introdueixes el codi postal se’t calculés l’import de les despeses d’enviament. Si tens algun dubte no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i t’ajudarem en tot, truca’ns al 635.676.589.

Un cop acabis la compra, introdueixes les dades d’enviament i procedeixes a acabar la compra, et sortiran productes relacionats que et puguin interessar. Pots carregar de nou la cistella i acabar la compra.

Un cop acabada la compra et demanarà la forma de pagament, pots escollir entre Pay Pal o targeta de dèbit o targeta de crèdit. Si tens algun problema amb les formes de pagament anteriorment citades, envia’ns un correu electrònic i podem girar rebuts bancaris o permetre transferències.

Demanem un correu electrònic i telèfon mòbil per poder fer el seguiment de la comanda.

Política d’enviaments.

Totes les comandes es lliuraran en 24 o 72 hores (dies laborables), segons tipus de servei seleccionat en fer la compra. Els lliuraments es fan durant el dia d'(9.00 a 19:00). Ideal facilitar una adreça de lliurament en què normalment hi hagi gent en aquesta franja horària.

Si quan passa el repartidor a l’adreça facilitada estan absents es deixarà nota de pas a la bústia que indica el nº d’expedició i el telèfon de l’agència de transports al qual ha de dirigir per programar la propera entrega. Es faran dos lliuraments a domicili sense càrrec, sinó s’hauran de recollir els paquets a l’oficina de l’agencia de trasnports .

A l’hivern i perquè els ports siguin més assequibles s’utilitzés el servei 72’00. Lliuraments durant els tres dies següents laborables a la seva recollida.

A l’estiu es farà servir el servei 19’00. Lliuraments abans de les 19:00 del dia següent laborable a la seva recollida. Potser en algunes destinacions s’utilitzi servei refrigerat per no alterar la qualitat del producte.

La xocolata ha de mantenir-se entre 18-20 ºC.

Temps de trànsit: orientatius expressats en dies laborables per a enviaments amb origen i / o destinació BCN.

Els enviaments a Andorra, Canàries, Ceuta, Melilla i Gibraltar es faran per Correus.

Balears es manaran per correus ja que ofereixen millor tarifa.

No es fan enviaments a apartats de correus.

En algunes poblacions portugueses hi ha un dia mes de trànsit; Algarve, Coimbra, Évora, Montijo, Ourem, Santarem, Sines, i Vilareal.

La mercaderia va assegurada per el LOT.

Els preus del transport van en funció del pes de la comanda i del volum d’aquest.

Espanya, Portugal i Balears, tarifa nacional, dividim:

Fins a 1 kg. Capacitat = 9 pastilles màxim.

Fins a 2 kg. Capacitat de 10 a 24 pastilles.

Fins a 5 kg. Capacitat de 25-36 tauletes.

EU-STANDARD EXPORT (CARRETERA)

Els preus de transport internacional només vam definir fins a 1 kg i de 1kg a 5kg.

Fins a 9 pastilles i de 9 pastilles a 36

exportació

ZONA A = França.

ZONA B = Alemanya, Bèlgica, Còrsega, Holanda, Itàlia, Luxemburg, Mònaco, Regne Unit.

ZONA C = Àustria, Dinamarca, Finlàndia, Irlanda, Suècia.

ZONA D = Noruega, Suïssa.

ZONA E = Bulgària, República Txeca, Croàcia, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Grècia, Hongria, Letònia, Lituània, Polònia i Romania.

Lliuraments de 2 a 5 dies laborables depenent de la zona.

INT-COURIER EXPORT (AVIÓ) demanar pressupost per correu electrònic montse@xocomon.com

Es realitzen enviaments a tothom, si us plau enviar un correu electrònic i els calcularem el cost de l’enviament.

Les comandes que entrin i estiguin pagades abans de les 14: 00h, per norma general seran processats per sortir el mateix dia. Per les comandes realitzades a partir d’aquesta hora no es garanteix la sortida en el mateix dia, sinó l’endemà.

Devolucions

No s’admeten devolucions. Si la comanda no està en bones condicions truqui’ns i envieu-nos fotos de la mercaderia en mal estat. Procedirem a tornar a enviar la mercaderia. montse@xocomon.com