S'estan mostrant 22 resultats

Comprar packs de productes de xocolata

Hem creat lots que contenen diferents productes de xocolates Xocomon, ideals per fer regals, per a esdeveniments, comunions, mones de pasqua i molt més. Són agrupacions de productes que junts surten millor de preu i tenen un packaging especial per a l’ocasió.

Nou
55,80 (IVA Inclòs)
Oferta!
Oferta!
Oferta!
Esgotat
Oferta!
42,00 (IVA Inclòs)
Oferta!
42,00 (IVA Inclòs)
Oferta!
Esgotat
81,60 (IVA Inclòs)
Oferta!
81,60 (IVA Inclòs)
Oferta!
46,00 (IVA Inclòs)
Oferta!
46,00 (IVA Inclòs)
18,92 (IVA Inclòs)
Oferta!
46,00 (IVA Inclòs)

Lot de xocolata de Pasqua online

Per fer la pasqua més dolça, hem creat els lots de Pasqua. Tots són diferents, però combinen diferents productes Xocomon per fer un regal més original. Ous de diferents mides amb la sempre rajola de xocolata de 85 g (l'estrella de la casa). També hi ha el lot galliner, que consta d'un gall, una gallina i 6 ous. Un regal inoblidable. Xocolata exquisida per a una ocasió especial.

Lots de xocolata a domicili

Per nosaltres la presentació és tan important com oferir uns productes segurs per a tothom. Els nostres lots vénen en un bonic packaging que els converteix en un regal ideal per a infinitat d'ocasions: Pasqua, Nadal, aniversari, casaments, batejos, comunions i qualsevol esdeveniment.

A Xocomon som amants de Lego, així que hem creat una línia inspirada en aquest meravellós joc de construcció que us agrada molt.

A més, tenim un producte especial per a aniversari infantils: les nostres piruletes sense al·lèrgens. Vénen en packs de 30 i compten amb un pal llarg perquè menjar-les sigui molt senzill. Mira tots els lots que tenim disponibles a la web, sempre n'hi ha de nous.